Bedbodems

Sleepworld: "De Wakkerkamers van Groningen"  

U gebruikt uw bed waarschijnlijk niet alleen om te slapen, maar ook om te ontbijten, te relaxen, te mediteren of misschien wel om te werken of TV te kijken. Een zorgvuldig gekozen bedbodem ondersteunt uw lichaam gelijkmatig, zorgt voor een optimale ventilatie en is een solide basis voor rust. Een groot gedeelte van uw leven zult u in bed doorbrengen, wakker en slapend: een bedbodem dient comfort te bieden in beide situaties.
 
Bedbodems bestaan in verschillende typen, zoals boxspring, spiraal en lattenbodem. In comfort, opties, en prijs geven zij verschillende mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen welk bedbodem het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.
 
Onze bedbodems zijn leverbaar in vele maten, inclusief extra lang, vlak of verstelbaar. Tijdloze uitvoeringen en duurzame materialen garanderen de allerhoogste kwaliteit.

Kijk ook bij onze collectie matrassen voor een passend matras!

Lattenbodems

Ook voor een verstelbare lattenbodem van Altijd Goed Slapen gaat u naar Sleepworld Groningen. De ABS 3000 heeft 7 comfortzones met 42 latten. Verstelbaar wil zeggen dat u altijd in de voor u ideale houding kunt slapen. Het betekent ook dat u in het weekend relaxed in bed de krant kunt lezen, ontbijten of op uw laptop het laatste nieuws kunt bekijken.

Instellen naar uw wensen

Met de Royal Dream lattenbodem en latex matrassen kunnen wij de bodem instellen naar uw wensen en samen met u de juiste hardheid van het matras bepalen. Bij een gezonde levensstijl hoort een goede nachtrust. Geen mens is gelijk qua lichaamsbouw en symmetrie. Uw lichaam is het uitgangspunt voor ons advies. Niet het lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam. Met een slaapsysteem van Royal Dream kiest u voor een kwaliteitsbed waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Omdat u uniek bent,...is ales mogelijk

Auping Spiraal bodems

De Auping AVS spiralen zorgen voor de juiste ondersteuning. De AVS spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur één van de meest frisse en best ventilerende bedbodem. Bovendien maakt Auping de spiraalbodem ook in verstelbare varianten. U kunt bij ons de verstelbaarheid van de Auping spiraalbodem zelf uit proberen.

Boxsprings

Voor meer informatie over onze Boxsprings, neem een kijkje op onze speciale Boxsprings pagina.

Omdat wij graag een totaal oplossing willen bieden leveren wij ook de beste matrassen van heel Groningen