Boxsprings

De boxspring dankt zijn naam aan de vorm en inhoud van de matrasdrager: een grote doos waarin honderden afzonderlijke veren of "springs" zijn verwerkt.

De boxspring ondersteunt uw lichaam gelijkmatig. de gestoffeerde box is in verschillende hoogtes leverbaar, waardoor kou-, en condensatiegrens van de bovenzijde naar de onderzijde verlegd worden. Dit zorgt voor een aangenaam en constant "slaapklimaat".

Bij Sleepworld Groningen vindt u boxsprings van verschillende merken en uitvoeringen. Boxsprings zijn leverbaar in vele maten, in vlakke en verstelbare uitvoeringen. Onze adviseurs geven u graag een onafhankelijk en persoonlijk advies over welke boxspring het beste bij u zou passen. Wij hebben voor u onder andere de merken Auping, Avek, Grandeur, en Pullman boxspring collectie. Kijk ook bij onze collectie matrassen voor een passend matras!

Pullman boxspring, vakmanschap, luxe materialen en handgemaakt

Ook voor een Pullman boxspring gaat u naar Sleepworld Groningen. Pullman, in dienst van luxe en comfort. Nederlands vakmanschap, het gebruik van de beste materialen en grondstoffen. Vlakke en verstelbare boxsprings met een zonder een comfort topper leverbaar. De keuze uit vele stoffen maakt de droom compleet.

Boxspring collectie Grandeur biedt u ongekende mogelijkheden

Bij Sleepworld Groningen vind u ook boxsprings met een 7 zone mini pocketveren interieur van 12 cm hoog. Deze boxspring heeft een modern uiterlijk door het metalen onderframe, leverbaar in wit of antraciet.

Voor meer informatie en keuzen uit boxsprings die ook bij Sleepworld Groningen te leveren zijn, ga naar de website van onze leveranciers:

Omdat wij graag een totaal oplossing willen bieden leveren wij ook de beste matrassen van heel Groningen