Comfort bedden

Comfort bedden zijn toegespitst op de specifieke wensen van de oudere levensjaren.

We hebben voor u een ruime collectie comfort bedden, leverbaar in verschillende,  breedte en hoogte maten. Ook bedden van 100 - 120 breed behoren tot de mogelijkheden. Sleepworld Groningen brengt u een uitgebreide collectie comfortbedden, zoals die van het topmerk Belletto.

Belletto, het topbed voor zorg thuis. Comfort - Wellness - Lifestyle.
Belletto is meer dan zomaar een bed. Het is ontwikkeld voor allerlei verschillende zaken die mensen rustend en in rust willen uitvoeren. Daarbij hoort ook het ontbijt op bed, zich ongestoord verdiepen in een boek, ontspannen televisie kijken of genieten van muziek. Natuurlijk moet een bed vooral geschikt zijn voor één ding; onze nachtelijke portie slaap en af en toe een dutje na de middag. Maar ook de lange dagen in bed, als we ziek of zorgbehoevend zijn, horen daarbij.Ook voor een hoog laag bed gaat u naar Sleepworld Groningen u bedden speciallist.
 

Gezond slapen is in grote mate verantwoordelijk voor het algehele gevoel van welzijn. Een bed van Belletto geeft comfort, wellnes en care dat zo nodig alle voorwaarden biedt voor een langdurige verzorging. Ze zijn altijd multifunctioneel en in vele uitvoeringen leverbaar. Het bed is verkrijgbaar in diverse mooie design varianten om uw slaapkamer naar eigen smaak in te richten.

Een Belletto-bed heeft een in vieren gedeeld ligvlak, zodat u het volledig individueel en traploos met een handbediening kan instellen. Alle bedden zijn zowel in 1- als in 2-persoonsvariant verkrijgbaar. En dan heeft u met Belletto meteen het beste dat u kunt krijgen. Door de uitgebreide mogelijkheden inverstelbaarheid kunt u prettig in bed stappen. En vooral ook: met gemak weer opstaan!

Elk Belletto-bed wordt met veel zorg, uitgebreide functionaliteit en volgens hoge kwaliteitseisen vervaardigd. U kunt bij Sleepworld terecht, specialist in dit product, voor persoonlijk advies en de mogelijkheid om proef te liggen.

Voor meer informatie kijkt u op de website van de leverancier: Belletto

Omdat wij graag een totaal oplossing willen bieden leveren wij ook de beste matrassen van heel Groningen

De comfort slaapkamer Smaragd kan in vele maten geleverd worden. U kunt deze slaapkamer compleet maken met een bijpassende linnenkast en nachtkastje.