Dekbedden en kussens

Sleepworld Groningen heeft een grote collectie dekbedden en kussens om tegemoet te komen aan uw persoonlijke voorkeur.

Dekbedden

Veel van onze klanten vinden het prettig om het dekbed van hun keuze even te zien, voelen en te ruiken. Wij zijn dan ook van mening dat een dekbed een persoonlijke keuze is, die wij kunnen ondersteunen door u gerichte vragen te stellen over uw wensen en eisen. Zo kunt u een geïnformeerde en comfortabele keuze maken over uw dekbed.

U hebt de keuze uit verschillende materialen zoals dons, wol, kameelhaar en zijde. Met het oog op wasbaarheid en allergieën hebben wij veel mogelijkheden in verschillende kunstvezels, ook wel synthetische dekbedden genoemd.

Isolatie en vochtregulatie spelen vaak een grote rol in het comfort van een dekbed. De meeste dekbedden kunnen wij leveren in een enkele maar ook in een vierseizoenen uitvoering.

Hoofdkussens

Van een slecht of een niet passend hoofdkussen kunt u hoofdpijn krijgen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een bijzonder uitgebreide collectie kussens paraat omdat wij net als veel fysiotherapeuten het kussen een belangrijk onderdeel vinden om comfortabel te slapen.


Kom de hoofdkussens testen in onze showroom!
 

Wollenvacht onderdeken

Ook voor een wollenvacht onderdeken van Texel Wool gaat  u naar Sleepworld Groningen. We hebben een ruime keuze in wollen vacht onderdekens. Nieuw in de collectie zijn de TexelerWool comfort toppers afgedekt met een toplaag van Texeler wol. Ervaar de unieke werking van echte Texelse schapenwol. Heerlijk warm in de winter; lekker koel in de zomer.

Heilzame werking
Het natuurproduct is ook rijk aan lanoline (wolvet). Dat heeft een zeer heilzame werking op spieren en gewrichten. Wol staat ook van oudsher bekend om haar antireumatische werking. Een gezonde nachtrust vergroot de weerstand; dat merkt u de hele dag!

 

De volgende merken bieden wij aan

Wij bieden merken aan als Brinkhaus, Silvana, Altijd goed slapen, Texeler, Butterfly, Emperior silk, Polydaun en Ducky Dons