Design Deals op onze Original Boxsprings

Nu tijdelijk voordeel op onze Original boxspring.

Vanaf € 2.685,00
NU vanaf € 2.282,25

Bovenstaande prijs is voor een Original boxspring met de afmeting 180 x 200 cm,
incl. 2 vlakke boxen, Dublin hoofdbord, 2 Inizio matrassen en inclusief design deals voordeel.

De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. Door de keuze uit 8 hoofdborden en 95 verschillende stoffen kun je de Original boxspring helemaal aanpassen naar jouw wensen. En wil je op een subtiele manier kleur brengen in je slaapkamer, kies dan de poten voor de Original boxspring in één van de tien Auping kleuren.

Het samenspel van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor jij kunt vertrouwen op een goede nachtrust.

Design Deals

Ontvang nu voordeel op al onze Original boxsprings tijdens de Design Deals. Deze mooie boxspring heeft een tijdloos design met hoogwaardige afwerking. De Design Deals zijn geldig t/m maandag 1 november. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Als beste getest

Onze Original boxspring met Deluxe matras (medium) en Deluxe topper is door de Consumentenbond als beste getest.
Met de mooie score 7 is de Original boxspring de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd.
De Original boxspring met Deluxe matras en Deluxe topper scoorde bijzonder goed op levensduur, namelijk een 9,1. Je kunt dus heerlijk lang van deze boxspring genieten.

Matrassen voor jouw boxspring

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een matras. Dat matras kun je laten stofferen of je houdt het wit. Als je ervoor kiest om je matras mee te stofferen (een echte boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper.

In onze winkel ontvang je advies welke matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Zowel de gestoffeerde Auping matrassen als de witte matrassen bestaan uit pocketveren en zorgen voor een goede ondersteuning.

Een gestoffeerd matras combineer je altijd met een topper. Deze extra laag van de boxspring bepaalt het liggevoel, dat is dus heel persoonlijk en staat los van de ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Een kwestie van uitproberen dus.

Kom naar onze slaapspeciaalzaak voor een passend advies voor uw nieuwe Original boxspring!
Onze adviseurs staan voor u klaar.


MerkAuping
Looptijdt/m 1 november 2021