Royal Dream

Omdat u uniek bent….

Niet uw lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam. De juiste onderscheiding tijdens uw slaap kan het verschil zijn tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden. Iedereen wil gezond en comfortabel slapen. De lattenbodem kunnen we goed individueel instellen naar uw wensen. Wij kijken samen met u welk natuurlatex matras het beste bij u past voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. De producten voldoen aan de strengste normen van degelijkheid en duurzaamheid. SleepWorld Groningen waardeert de hoge eisen die Royal Dream stelt aan de kwaliteit van de grondstoffen en de nauwkeurige verwerking daarvan.

Royal Dream lattenbodem en natuurlatex matras

De Royal Dream lattenbodem kan in alle gevoelige lichaamszones (schouder, lende, bekken en knie) individueel worden ingesteld. De bodem is in vlakke en verstelbare uitvoering leverbaar en in verschillende breedte en lengte maten.

Natuurlatex is schimmelwerend (anti-allergeen) en zorgt voor een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie. Alle hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek met Tencel en zijn afgedekt met wasbare scheerwol en klimaatvezel (wasbaar op 40 graden).

Enige resultaat