Royal Dream

Omdat u uniek bent….

Niet uw lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam. De juiste onderscheiding tijdens uw slaap kan het verschil zijn tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden. Iedereen wil gezond en comfortabel slapen. De lattenbodem kunnen we goed individueel instellen naar uw wensen. Wij kijken samen met u welk natuurlatex matras het beste bij u past voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. De producten voldoen aan de strengste normen van degelijkheid en duurzaamheid. Sleepworld Groningen waardeert de hoge eisen die Royal Dream stelt aan de kwaliteit van de grondstoffen en de nauwkeurige verwerking daarvan.

Royal Dream lattenbodem en natuurlatex matras Royal Dream

De Royal Dream lattenbodem kan in alle gevoelige lichaamszones (schouder, lende, bekken en knie) individueel worden ingesteld. De bodem is in vlakke en verstelbare uitvoering leverbaar en in verschillende breedte en lengte maten.

Royal Dream matras van 100% Hevea Foam natuurlatex voor een perfecte ondersteuning, met een elastische hoes die aan de boven en onderzijde voorzien is van een mix van scheerwol, zijde en klimaatvezel. Border met eenzijdig rits voor het eenvoudig afnemen van de hoes, 6 handvatten om het matras te keren.

Met een slaapsysteem van Royal Dream kiest u voor een kwaliteitsbed waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Vraag naar de vele mogelijkheden bij ons in de winkel.