Avek Boxspring Sinne. Nú met € 650,- voordeel!

Boxspring Sinne. Geïnspireerd door de zon.

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Boxspring Sinne is uitgevoerd met een luxe hoofdbord zonder meerprijs, een gratis ‘Licht en Zicht’ pakket en designpoten!

Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding vanaf € 3.895,- met vele gratis extra’s. Uw voordeel bedraagt maar liefst € 650,-!

Comfortabel en ventilerend.

Bij de Avek Boxspring Sinne vormt de combinatie van eigentijds design en hoogwaardig slaapcomfort het uitgangspunt. Het Sinne boxspringbed bestaat uit drie royale lagen, waarbij de box is voorzien van een extra goed ventilerende dwarsgespannen spiraalbodem. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat het bed optimaal ‘ademen’. In een goed ventilerend bed voel je je prettiger en slaap je beter. De meegestoffeerde pocketvering matras en de soepele topmatras zijn beide voorzien van 5 comfortzones, wat zorgt voor een heerlijk aangenaam ligcomfort en goede ondersteuning van het lichaam.

Dutch design, Nederlands fabrikaat.

De boxspring Sinne is een ontwerp van meubelontwerper Hans Daalder voor Avek. Met veel passie ontwerpt hij voor toonaangevende fabrikanten van meubelen en woonartikelen. Zijn ontwerpstijl kenmerkt zich door denken in logica, wat resulteert in design met heldere lijnen en een ‘begrijpelijke’ schoonheid. Boxspring Sinne is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. Avek maakt al meer dan 95 jaar lang in het Friese Surhuisterveen, met veel aandacht en vakmanschap, kwaliteitsbedden op maat.
De designpoot is in Chroom of mat Zwart verkrijgbaar.

Inclusief gratis ‘Licht en zicht’ pakket.

De Sinne Boxspring is verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s, waaronder een gratis ‘Licht- en zichtpakket’. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. Via een bewegingsmelder wordt de in- en uitstapverlichting geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt. Na de ingestelde tijd schakelt de verlichting automatisch weer uit.

Onze deskundige slaapspecialisten bij SleepWorld Groningen staan klaar om u uitgebreid advies te geven over de diverse opties van deze boxspring. Deze boxspring is beschikbaar in diverse breedte- en lengtematen, en biedt verschillende keuzes in ligcomfort.


MerkAvek
Looptijdt/m december 2023