Lifetime Kidsrooms

Welkom bij Lifetime kinder- en tienerkamers.

Van de beste bosbouw in Zweden naar hoogwaardige productie in Denemarken. Van ervaren designers naar veelvuldig veiligheidstesten en goedkeuring van heel veel kinderen. Lifetime kidsrooms is trots u zijn hoogwaardige meubelen, gecreëerd sinds 1972, te presenteren bij SleepWorld Groningen in Groningen.

Kinderen staan centraal
Een eigen plek waar een kind heerlijk kan spelen, leren of gewoon lekker relaxen, maar bovenal een plek waar hij of zij zich comfortabel en veilig voelt. Dit is het doel van iedere kamer die we ontwerpen. Bij Lifetime werken we dagelijks aan nieuwe ideeën en coole producten waar de kinderen om vragen.

Lifetime groeit mee met uw kind, van junior tot tiener. Het goed doordachte bedconcept verzekert u dat het bed aangepast kan worden aan de leeftijd, grootte en wensen van uw kind.

Kleuren
De Wit gelakte kinderbedden van Lifetime Kidsroom zijn gemaakt van massief grenenhout zonder knoesten, om typische verkleuringen door de knoesten te voorkomen. Het oppervlak is behandeld met een witte meubellak op waterbasis, wat zorgt voor een makkelijk schoon te maken en resistent oppervlak gecombineerd met een milieubewuste keuze. In onze wit gelakte meubelen gebruiken we MDF voor frontpanelen, vullingen, deuren en ladefronten.

Voor de Whitewash kinderbedden gebruiken we massief grenenhout met knoesten voor alle delen van het bed. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling van het meubel en het houten patroon waardoor er licht door de lak schijnt. Het oppervlak van het hout is behandeld met lak op waterbasis. Deze bevat minder witte pigmenten dan de witte lak, waardoor de natuurlijke uitstraling ontstaat. 

Ontdek meer van Lifetime in onze winkel, maak een afspraak met één van onze slaapspecialisten.

Alle 6 resultaten

Neem direct contact op:

Heeft u vraag, of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via één van de onderstaande contactmogelijkheden:

Contact met SleepWorld Groningen
SUBSCRIBE!
Give it a try, you can unsubscribe anytime.