Ergosleep bij SleepWorld Groningen

Geen mens is gelijk, logisch dus dat er géén matras is die voor iedereen past?!


Ontdek uw unieke SLAAP-DNA® met Ergosleep®

Een goede nachtrust is essentieel voor het herstel van uw lichaam. Om optimaal te kunnen ontspannen, heeft uw lichaam de juiste ondersteuning nodig. Met onze op maat gemaakte bedden en matrassen, die speciaal zijn afgestemd op uw lichaam, bent u verzekerd van de ideale slaapomgeving. Bij Ergosleep® meten we het unieke SLAAP-DNA® van elke slaper, om zo het bed volledig aan te passen aan uw persoonlijke behoeften. Ervaar de voordelen van onze bewezen slaaptechnologie, net zoals honderdduizenden andere tevreden SLAAP-DNA® slapers. Kies voor een gezonde en uitgeruste nachtrust en ontdek uw SLAAP-DNA® vandaag nog bij SleepWorld Groningen.


Ervaar het zelf: ergonomische bedden op maat

Bij Ergosleep® bieden we ergonomische bedden die volledig op maat zijn gemaakt voor uw lichaam én stijl. We begrijpen dat uw slaapgewoonten niet alleen afhangen van uw lichaam, maar ook van uw persoonlijke voorkeuren. Daarom hebben we de verwevenheid van lichamelijk comfort met esthetische schoonheid gecreëerd, zodat u alles heeft wat u nodig heeft voor de ideale nachtrust. Bezoek onze SLAAP-DNA® Belevingsstudio om zelf het belang van een correcte ondersteuning te ervaren, wat de basis vormt voor een goede nachtrust. Tijdens uw ontdekkingstocht kunt u ontspannen en genieten van een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Ervaar het zelf en kies voor de beste slaapoplossing bij Ergosleep®.


Ontdek de Ergosleep® collectie

Bij Ergosleep® begint uw ideale slaapomgeving met uw eigen SLAAP-DNA®. Als u dat eenmaal kent, kunt u uw bed volledig op maat samenstellen, waarbij uw slaapcomfort altijd centraal staat. Begin met het bepalen van uw slaaphouding: kiest u voor een innovatieve lattenbodem die uitblinkt in functionaliteit, of gaat u voor de ultieme luxe van een boxspring? Vervolgens kiest u de perfecte matras en het hoofdkussen dat bij u past. En dit alles gebeurt onder begeleiding van een ervaren slaapadviseur van SleepWorld Groningen. Maak vandaag nog een afspraak om de Ergosleep® collectie te ontdekken en uw perfecte slaapomgeving te creëren.


Er is nog veel meer te vertellen…

Hierboven heeft u al veel informatie over Ergosleep® en het SLAAP-DNA® kunnen lezen.
Maar er is nog veel meer te vertellen…

Links ziet u de Ergosleep X SleepWorld Groningen brochure, deze kunt u downloaden (8 Mb). Hierin staat werkelijk alles wat u over Ergosleep® moet en wílt weten, maar ook zeker over persoonlijk slaapcomfort!


Een paar voorbeelden van samen te stellen bedden/boxsprings/hoofdborden: