Cinderella

Cinderella

In harmonie en balans neemt Cinderella u graag mee de nacht in en vergezelt ze u in uw dromen. Weelderige bloementuinen, frisse strepen en betoverende prints zullen u doen verwonderen. Cinderella is creatief, een tikje eigenwijs en bepaalt graag zelf waar ze heen gaat.

Cinderella ziet thuis als een belangrijke basis in het leven waar u zich terug kan trekken en uzelf kan zijn. Ze koestert deze plek en haar fijne ‘eigen’ momenten die ze hier heeft; het lezen van een goed boek, het bakken van een lekkere taart of gewoon heerlijk wegdromen. Maar thuis is ook een plek waar vrienden en familie altijd welkom zijn en mooie en bijzondere herinneringen worden gecreëerd.

Cinderella is positief en warmhartig. Ze houdt van vrolijke kleuren, mooie vormen en heeft oog voor detail. Cinderella gaat voor een leven waar alles uit wordt gehaald wat er in zit, Cinderella gaat voor kwaliteit. Live up to your dreams.

Over de Arli Group bv

Cinderella is onderdeel van de Arli Group bv al meer dan 30 jaar producent van hoogwaardig huishoudtextiel en wat staat voor top kwaliteit. Sleepworld Groningen is al jaren de winkel waar u het vrolijke en frisse bedtextiel van Cinderella kunt vinden.