Damai

Over de Arli Group bv

Al meer dan 30 jaar is Arli Group producent van hoogwaardig huishoudtextiel met onder haar paraplu de merken Damai, Night Kiss en Cinderella (bedtextiel), DDDDD (keukengoed) en Seahorse (badgoed) die samen staan voor topkwaliteit. SleepWorld Groningen heeft al jaren lang de bedtextiel merken in zijn collectie.

Damai

Gedurfd, uniek en een voorstander van individualisme, dat is Damai. Het merk vertegenwoordigt een bewezen karakter, stijlvolle details en luxueuze materialen. De diversiteit aan prints kunnen worden gezien als een reflectie van onszelf. Damai is open-minded en nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen en inzichten. De focus ligt op het behouden van het goede en openstaan voor het nieuwe.

De collectie van Damai bestaat uit een eclectische mix waarin de liefde voor authentieke materialen, kunst en techniek tot uiting komt.

Bij ons in de winkel vind u een actuele collectie van het merk Damai. Met het merk Night Kiss en Damai kunt u mooie sets samenstellen van overtrekken (Damai), kussensloopjes en lakensets (Night Kiss) ook maatwerk is mogelijk.

Damai karakter, eerlijk, no-nonsense en puur