Grandeur boxsprings & matrassen

Comfort op maat met de Grandeur boxsprings
Stel bij SleepWorld Groningen je eigen Grandeur boxspring samen in zes stappen! De collectie boxsprings biedt veel mogelijkheden, dus het is mogelijk je bed helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Stap 1: Kies uw uitvoering
Denkt u aan een vlakke boxspring of een elektrisch verstelbare uitvoering? Het kan allemaal bij de Grandeur boxsprings. Daarnaast kunt u ook nog de hoogte van de pocket-geveerde box bepalen: 20, 25 of 30 cm hoog.

Stap 2: Kies uw hoofdbord
Wilt u een strak en recht hoofdbord of juist een hoofdbord met knopen? Maak uw keuze uit de diverse mogelijkheden aan hoofdborden. U kunt er ook voor kiezen om géén hoofdbord achter uw boxspring te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer dit niet past onder een schuin dak.

Stap 3: Kies uw poten
Er is een ruime keuze uit poten bij de Grandeur boxsprings bij SleepWorld Groningen. Zo zijn er diverse kleuren en hoogtes. Door de hoogte van de poot aan te passen kunnen we samen met u de gewenste in- en uitstaphoogte bepalen.

Stap 4: Kies uw stof (of kunstleer)
Bij de boxsprings van Grandeur heeft u een ruime keuze uit vele soorten en kleuren stoffen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor kunstleer. Kies de kleur die het best bij u, en uw slaapkamer past, om het ‘plaatje compleet te maken’.

Stap 5: Kies uw matras
Samen met onze vakkundige slaapspecialisten kunt u met een gerust hart uw keuze maken voor het juiste matras. Onze adviseurs geven niet alleen advies, maar helpen u ook bij het maken van de júiste keuze.

Stap 6: Of kies een gestoffeerd matras met topmatras
De boxsprings van Grandeur kunnen ook geleverd worden met gestoffeerde matrassen. De matrassen zijn dan voorzien van dezelfde stof (of kunstleer) als uitgezocht in stap 4. Hierdoor wordt u boxspring een eenheid. Een boxspring met gestoffeerde matrassen is altijd afgedekt met een topmatras. Ook bij het kiezen van het juiste topmatras helpen onze ervaren slaapspecialisten u graag.