Matrair

Op lucht gedragen

Niets is zo zacht en flexibel als lucht. De instelbare luchtkamers van de matras van Matrair zorgen voor een ongekend comfort. De matras geeft nergens drukpunten, u voelt nergens dat het knelt. U wordt als het ware op lucht gedragen. Het lijkt ver weg een beetje op een waterbed, met het verschil dat de matras veel stabieler ligt. De matras “deint” niet en zakt niet door. Maar als u precies wilt weten hoe een matras van Matrair ligt, dan moet u dat gewoon eens proberen. U weet dan meteen of de matras van Matrair iets voor u is.

Hieronder ziet u een doorsnede van het Matrair matras

Slapen op lucht, niets is zachter dan lucht

U kunt de matras van Matrair instellen naar uw wensen, het gevoel van een lekker zacht bed maar dan met de juiste ondersteuning. Ieder mens heeft een unieke lichaamsbouw en gewicht. Naast geslacht zorgt ook leeftijd voor een uniek lichaamsprofiel. Zo zorgt bij een vrouw bijvoorbeeld de heup ervoor dat het lichaam niet recht ligt, en kan dit ‘s nachts leiden tot een vervelend drukpunt. Bij een man zijn het vooral de schouders die voor drukpunten zorgen, waardoor veel mannen opstaan met een pijnlijke schouder.

De matras van Matrair helpt hierbij, door zich volledig op uw gewicht en unieke lichaamsbouw in te stellen. Hierdoor hebt u geen vervelende drukpunten, en ligt u mooi recht. U slaapt dus beter en staat bovendien fitter op. Zo kan u nachtrust u dagrust verbeteren!

De matras van Matrair is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening

De instelbare luchtgeveerde matras van Matrair is een in Nederland gemaakt kwaliteitsproduct. Voor verdere informatie vraag het aan onze Sleepworld Groningen verkoop adviseur.