Nolte

www.nolte-moebel.de

Nolte is een van de belangrijkste producenten van kast- en slaapkamerprogramma’s. Het aanhoudende succes wordt onderbouwd door continu de innovatieve design- en functionele concepten verder te ontwikkelen. Op individuele klantenwensen wordt door middel van maatwerk ingegaan.

Wat Nolte onderscheid
De wensen van de klanten staan centraal binnen het denken en handelen van Nolte. Dankzij het design en het comfort van de producten van Nolte Möbel krijgen mensen nieuwe ideeën om hun omgeving in te richten. Ze willen hun klanten met hun producten en oplossingen een goed gevoel geven en ze streven ernaar, voor alle mensen de leefruimte te creëren waarvan ze dromen en waarin ze zich veilig, goed, rustig en één met hun medemens voelen. Betrouwbaarheid betekent voor Nolte niet alleen een onberispelijke productkwaliteit, maar ook de bereidheid om altijd voor hun klanten klaar te staan. Nolte neemt zijn verantwoordelijkheid tegenover het milieu, de samenleving, hun klanten, de medewerkers en hun gezinnen zeer serieus.

Accessoires
Met een kast van Nolte heeft u gekozen voor veel ruimte. Of voor rijkelijk. Flexibele opbergruimte die met de accessoires van Nolte perfect individueel kan worden ingedeeld en optimaal kan worden aangepast aan uw garderobe. Ontdek het goed doordachte accessoiresysteem en zet u schrap voor een opgeruimde toekomst. Er zijn oneindig veel mogelijkheden waarmee uw persoonlijke wens, werkelijkheid wordt.
Klik hier voor de brochure van alle beschikbare accessoires.

Bekijk hieronder de video voor een goed beeld van de mogelijkheden.