SleepWorld

SleepWorld

SleepWorld Groningen matrassen en boxsprings

Bij ons heeft u keuze uit verschillende matrassen en boxsprings. Naast matrassen en boxsprings van de bekende merken hebben wij een eigen SleepWorld collectie ontwikkeld. Deze collectie is ontwikkeld vanuit de vragen rondom ligcomfort en andere specifieke wensen van onze klanten.

Hierbij valt te denken aan:

De Matrassen

  • De matrassen hebben een verschil in ligcomfort, die passend is bij het gewicht en de contouren van het lichaam.
  • Voor het makkelijk keren zitten aan de zijkanten van de matras handvatten.
  • De matrassen worden standaard afgedekt met 500 gr/m2 zuiver scheerwol en naar keuze met een anti-allergie afdekking.
  • Bij een huisstofmijt allergie is het van belang dat uw bedtextiel goed wasbaar is, bij SleepWorld matrassen bestaan hiervoor speciale hoezen.
  • De SleepWorld comfort matrassen zijn leverbaar in extra lengte en breedte maten.

De SleepWorld matrassen Atlanta, Bergen en Stockholm hebben een pocket interieur, afgedekt met een extra dikke comfortlaag van 4 cm aan beide zijden. De materiaal keuze van deze comfortlaag is aan uzelf: Koudschuim, Traagschuim of Talalay latex. De SleepWorld Brussel is vanwege zijn speciale uitvoering ook geschikt voor de wat zwaardere personen.

De Boxsprings

Onze SleepWorld boxsprings bestaan uit een pocket binnenvering interieur, met een massief houten onderframe. Naast de goede ondersteuning van onze boxsprings en het uitstekend slaapcomfort krijgt u bovendien een mooi geheel. De boxsprings zijn op maat leverbaar, in hoogte, lengte en breedte. We praten hier over maatwerk. Een vlakke of een verstelbare boxspring, met of zonder hoofdbord en een ruime keuze in stoffen maakt het tot een persoonlijk geheel.

Laat u vrijblijvend adviseren door onze slaapspecialisten!