Avek

Je eigen bed op maat

In 1927 had grootvader Roelf Kok een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen. Keer op keer moest hij de standaard bedden laten aanpassen, omdat ze te groot waren voor de bedsteden. Zo ontstond het idee om zelf bedden op maat te gaan maken. Vanuit deze nuchtere gedachte werd beddenfabriek Avek in 1927 opgericht. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het erfgoed van grootvader is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend. In Surhuisterveen aan de Groningerweg worden de bedden nog altijd op maat gemaakt. Door mensen die hun vak verstaan en met liefde bedden produceren van topkwaliteit. Uw eigen Avek boxspring, speciaal voor u gemaakt. 

Vakmanschap sinds 1927. Jouw nachtrust is onze missie.

De nuchterheid van Avek sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van SleepWorld Groningen. Wij hebben een collectie samengesteld waar we samen met u een bed op maat kunnen leveren. De Boxsprings worden in Nederland gemaakt, op een half uur rijden van SleepWorld Groningen. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de bedden van Avek uniek.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en te relaxen, het is ook de blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom ook mooi uitzien. 

Alle 4 resultaten

Neem direct contact op:

Heeft u vraag, of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via één van de onderstaande contactmogelijkheden:

Contact met SleepWorld Groningen
SUBSCRIBE!
Give it a try, you can unsubscribe anytime.