Pullman

Comfortabel en gezond slapen

Een Pullman is de kroon op uw slaapkamerinterieur. Niet alleen vanwege het stijlvolle design, maar ook door de verfijnde afwerking en de ruime keuze stoffen. Het team van SleepWorld Groningen heeft mogen kijken bij Pullman in Vroomshoop. Dat vakmanschap nog zo aanwezig is in Nederland heeft ons aangenaam verrast. Handgemaakt met passie door vakmensen. De slogan “Pullman, in dienst van luxe en comfort” vinden wij heel goed passen bij dit hoog-kwalitatieve merk.

De excellente eigenschappen

De unieke boxspring is van rand tot rand geveerd, uitgevoerd met elektrothermisch nageharde pocketveren. De Goldline en Silverline boxsprings zijn in een vaste en verstelbare uitvoering leverbaar. De matrassen zijn deels handgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste natuurlijke materialen zoals damast, natuurlatex, paardenhaar, wol en zijde, die bijdragen aan een ultieme nachtrust. De matrastijk is behandeld met Sensity zodat uw matras hygiënisch en fris blijft en allergenen geen kans krijgen. Zo gaat u altijd in een oase van sereniteit van uw nachtrust genieten.

SleepWorld Groningen heeft een uitgebreide Pullman collectie: de Goldline en Silverline, boxsprings, matrassen en comforttoppers. De Select boxspring in combinatie met de matrassen, Silverline Premier en Excellence zijn als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen, in januari 2017. En extra aantrekkelijk geprijsd: de Express matrassen en Express Boxsprings. Zie hieronder een greep uit onze collectie:

“Ik verlang naar mijn Pullman”

Alle 10 resultaten

Neem direct contact op:

Heeft u vraag, of wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op via één van de onderstaande contactmogelijkheden:

Contact met SleepWorld Groningen
SUBSCRIBE!
Give it a try, you can unsubscribe anytime.